10 filme pe care să le vezi înainte de nuntă

wedding_moviesDacă tot suntem din nou în luna septembrie, când perioada de pic a nunților trece și se începe perioada de pregătire a nunților pentru anul viitor, vin și eu cu niște sfaturi, îndrumări (că tot am experiență în pregătirea unei nunți frumoase) numai că în postarea următoare, iar de astă dată aș vrea să o luăm mai încet, să începem pregătirea morală pentru marele eveniment din viața voastră și să vă sugerez, mai întâi, să vizionați niște filme care vă vor inspira sau vă vor căli nițel nervii, căci vă așteaptă un drum lung de acum și pân’ la ziua nunții!

Așadar despre unele m-am inspirat pe site-ul dreamwedding.com, altele m-am gândit să le adaug eu, cred că vă vor aduce buna dispoziție. Le cunoașteți la sigur, iar aici le găsiți mai repede. Să le luăm la rând:

1. Father of the Bride (1991) cu Steve Martin in rolul principal

2. Four Weddings and a Funeral (1994) – film dramatic și romantic care a adus un succes neașteptat cinematografiei britanice, cu Gugh Grant și Andie MacDowell in rolurile principale, iar Rowan Atkinson din nou vă va face să râdeți

3. The Wedding Singer (1998) cu renumitul Adam Sandler și Drew Barrimore, care a declarat că fiecare zi de lucru cu Sandler e o comedie adevărată: “I get to come to work everyday with Adam Sandler and laugh my head off.”

4. My Best Friend’s Wedding (1998) acest film cu Julia Roberts, romantic si dramatic în același timp, vă va reaminti de trăirile de odinioară și, sunt sigură, vă vor emoționa din nou.

5. Runaway Bride (1999) cunoscutul film romantic și comic în același timp, cu renumiții Julia Roberts și Richard Gere

6. The Wedding Planner (2001) – cu siguranță Jennifer Lopez va încântat și vă va încânta în acest film, și e exact sursa de inspirație pentru viitoarele mirese

7. My Big Fat Greek Wedding (2002) – etonline.com îl clasează ca filmul despre nuntă cu cele mai multe încasări dintotdeauna.

8.Wedding Crashers (2005) cu Owen Wilson and Vince Vaughn ca protagoniști

9. The weddind date (2005), cu Dermot Mulroney, vă va lăsa plăcut surprinse, ca oricare film, de fapt, care se termină cu bine

10. Bride Wars (2009) – Anne Hathaway și Kate Hudson cu siguranță vă vor face să intrați în pielea viitoarelor mirese

Și aș mai adăuga aici și comedia mai nouă – Jumping the Broom (2011) – și să nu uităm nici de Sex and the City (2008) care ne învață câte ceva despre nuntă.

Mai sunt zeci de filme despre nuntă care ați putea să le vizionați, doar cp lista ar deveni prea lungă. Vizionare plăcută și pregătiri frumoase! 😉

Surse: dreamwedding.com, etonline.com, youtube.com, amintiri 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s