Alegeri prezidențiale R.Moldova 30 octombrie

Dragi cititori,

De astă dată mă voi abate puțin de la temele pe care le abordez în postările mele și am să mă adresez către toți cei care citesc aceste rânduri, ca un simplu cetățean.

A mai rămas o săptămână până la alegerile președintelui în R. Moldova, care vor avea loc duminica viitoare, pe 30 octombrie 2016. Vreau doar să vă rog să nu fiți indiferenți, ci să mergeți să votați. Dar înainte de asta să citiți câte ceva în presă sau pe internet (cei care sunteți mai în vârstă, rugați copiii sau nepoții să vă citească ceva informații, ca să puteți lua o decizie corectă). E timpul să se schimbe ceva în țărișoara asta, că se scufundă în mizerie și nu mai poate continua așa.

Nu fac niciun fel de propagandă electorală, ferească Sfântul, că bandiții noștri de la putere nici nu știu de existența blogului meu, presupun. Vreau doar să vă trezesc un pic la realitate! Nu destul că pleacă tineretul pe-un cap din Moldova, dar rămân și indiferenți la ceea ce se întâmplă acolo, și asta mă doare. Pentru că, chiar dacă am plecat și eu, îmi pasă și aș vrea să pot vreodată să mă întorc înapoi. Acolo îi avem pe cei dragi.

După cum știți sunt 12 candidați pe lista electorală. Este și mâna dreaptă a banditului nr. 1 din Moldova – Lupu, de care e timpul să ne discotorosim; este și Ghimpu, și Leancă, și Maia Sandu, și Ana Guțu, care ar fi niște candidați mai potriviți la postul de președinte, sunt și personalități pe care nu prea le cunoaștem și la sigur mulți se vor întreba, „oare cine sunt?”, la momentul votării.

Maia Sandu ar face unele schimbări radicale în țară, doar că am impresia că ar fi ca un iepure într-o haită de lupi. Terenul în Moldova încă nu este pregătit pentru asemenea schimbări. Ana Guțu și Leancă ar lupta prima vreme pentru consolidarea propriilor partide în loc să se ocupe de țară, iar de bandiți, cum am spus, e timpul să ne discotorosim și să se ducă unde le este locul, că doar nu credeți că e unicul Filat vinovat de toate fărădelegile din țara noastră? Atunci rămâne unica perspectivă pentru Moldova – Ghimpu și drumul către unirea cu România, în speranța că România va accepta să-și asume toate cheltuielile, riscurile și eforturile ca să integreze Moldova, și că noua guvernare, care ar veni de la București, ar fi în stare să taie mărăcinile care au împăienjenit țara noastră în cât nu mai poate respira…

Oameni buni, gândiți-vă la viitor și la toți cei dragi pe care îi aveți peste hotare și suferă de dor, doar pentru a-și putea asigura un viitor! Nu fiți indiferenți, căci dacă nu noi, atunci cine???

P.S. Pentru toți cei care sunteți în Italia găsiți aici mai multe informații despre orașele și adresele unde puteți merge la vot. Să știți că pe teritoriul Italiei vor fi deschise 25 de secții de votare, citiți informațiile și dedicați o oră duminica viitoare pentru a vota. S-ar putea ca secția să fie chiar pe strada dvs. Pentru moldovenii din întreaga lume, informațivă pe site-ul Consulatului Moldovei în țara respectivă, acolo cred că veți găsi toate informațiile.

Într-un ceas bun pentru Moldova!

One thought on “Alegeri prezidențiale R.Moldova 30 octombrie

  1. Adevarat ai scris!
    Pin la maduva oaselor a ajuns! Intradevar au plecat foarte multi din Moldova!
    Banditii au capturat tara!
    Ginditiva cind votati!
    Ajunge, unica solutie este unirea cu Romania, si de bagat toti banditii in puscarie, acolo unde este bagat Filat tot de baditi, care sunt sustinuti de mafia ruseasca impreuna cu Putin.
    Sunt foarte mirat de tot ce ai scris, bravo tie!!!!!
    Avem nevoie de asa oameni in Moldova, sa descrie adevarul….
    sa dea Domnul de aceasta data alegerile sa fie corecte!

    Like

Leave a comment