Ghid pentru organizarea nunții: “Cvartetul Mireselor” de Nora Roberts

photo_2019-05-28_11-44-37Cărțile Norei Roberts se citesc pe nerăsuflate, pe astea din seria Cvartetul Mireselor le-am citit in 2 săptămâni pe toate 4! Și asta pentru că am un băiețel de un an… cred că viitoarele mirese le-ar citi pe toate într-o noapte! 😀 Pe mine m-au absorbit pentru că vorbesc despre sectorul de care sunt pasionată: organizarea nunților! De fapt, sunt cărțile care m-au inspirat să întreprind activitatea de organizator de nunți și evenimente în Italia (Silvia Event Planner), pentru că aici mă aflu la moment!

Prima dată am citit ultima carte din “Cvartet” câțiva ani în urmă și m-am regăsit perfect în personajul principal al acestei cărți, Parker Brown, o wadding planner desăvârșită, profesionistă și demnă de urmat! Pe lângă asta, cartea are un limbaj hazliu, îmi amintesc că am râs cam toată cartea, pentru că Nora Roberts are un mod de a scrie lejer și ilaric, de asta te absoarbe și te face să te simți bine când citești cărțile ei. Așa am decis să caut toată colecția și am găsit-o la librăria Litera, la Chișinău. Nu aveam răbdare să le citesc pe toate, inclusiv pe ultima, încă o dată!

Fiecare din cele 4 cărți narează istoria unei viitoare mirese: Mac, Emma, Laurel și Parker, 4 prietene din copilărie care au decis, la un moment dat, să înființeze o agenzie di Wedding Planning (de organizare a nunților). Mac e fotograf, Emma – florăreasă, Laurel – cofetar (“regina torturilor”, cum o numesc prietenele sale), iar Parker e organizatoarea agenției și a nunților, mediatorul dintre clienți și furnizori, planificatorul activităților și, împreună cu fetele, coordonatorul în timpul evenimentelor, toate desăvârșite în tot ceea ce fac pentru că sunt motivate de pasiunea pentru ceea ce fac!

Le-am adorat din start pe toate, am trăit împreună cu fiecare istoriile lor de dragoste, toate diferite între ele și fascinante, am pătruns în lumea lor, în munca lor, în timpul lor. Istoriile lor în paralel cu evenimentele pe care le organizează minuțios, devin un adevărat ghid pentru organizarea nunții pas cu pas! De asta recomand cu toată încrederea să le citească mai ales viitoarele mirese, dar și toate domnițele sau doamnele măritate, pentru că limbajul cărții și dispoziția pe care o găsiți acolo vă vor lăsa plăcut surprinse!

Veți descoperi exemple cum să înfruntați stresul din perioada pregătirilor de nuntă, emoțiile când găsești rochia de mireasă, tortul sau decorațiunile perfecte! Veți găsi dragoste și pasiune, multă pasiune! Veți descoperi și această nouă figură din sectorul evenimentelor – wedding planner, despre care se știe încă prea puțin în părțile noastre, dar care e fundamentală pentru un eveniment de succes și fără griji, lucru pe care l-am înțeles din propria experiență de organizare a nunții!

Și voi, unde v-ați inspirat pentru organizarea nunții voastre?
Trimiteți-mi poze de la nuntă și le publicăm pe pagina Facebook și Instagram (mirii, decorul, buchetul etc.) în rubrica “Cele Mai Frumoase Nunți”! ❤
Iar dacă vă pregătiți de nuntă în Italia și aveți nevoie de sfaturi, scrieți un e-mail: silviaeventplanner.it@gmail.com – vă ajutăm cu mare drag… din pură dragoste pentru sectorul nunților! 😉

1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s